Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Halloween House ruhák Sera által a mi Mimi áruházban!

Október 28, 2018

Ez az All Hallows Eve, és van egy bánásmód az Ön számára.

A Mimi debütáló boltja a Primrose Hill-i otthonunkban Halloweenre készül, a Sera, London csodálatosan excentrikus belsőépítészével öltözött belsővel.

Az 31 későn fog megnyitnist egészen 8pm-ig, hogy megünnepeljük legújabb üzletkötési együttműködésünket, és minden dolog félelmetes. Mindenki üdvözlendő, ezért kérjük, jöjjön el a boltunkba, és nézzen körül egy kísérteties Jet-Fekete koktél vagy kettő, és lázadó narancssárga tök cukorka fogselyem ránk.

Mimi Holliday-nál dolgozom, jelenleg a 3 hónapokkal foglalkozó csapat. Fantasztikus időben dolgozik a sajtóban, rendezi az árut a weboldalunkon, és győződjön meg róla, hogy a bolt szépnek látszik minden kedves ügyfele számára.

A Mimi HQ megkért, hogy írjak legfrissebb blogunkat a Halloween-val kapcsolatos Halloween-eseményre. Nagyon izgatott voltam, hogy találkoztam Sera "a belső költővel", és beszélgethettem Seravel Londonban. Beszélgetés mindent a belsőépítészet és a Halloween.

Sera és én pár napot töltöttünk együtt, hogy megszereztük az első szezonális Halloween-ablakunkat és az interjúra készen álltak a Lead-ra a Primrose Hillben. A házi ruhákkal és a Victoria Grants látványos gyémántokkal játszó játék.

Hosszú távú barátok Sera és Damaris találkoztak egy régi, közös barátommal, Cathy Ariza-val, aki csodálatos kandallókat készít, és nagyon jók a hasonló gondolkodású kreatív embereket is.

Álmodó extravagáns ruhák a mennyei rózsákon és az elefántcsont elefántcsomagolásán a falak és az öltöző. Az ablakon lógó faszénvirágos köpenyek, a csillogó fekete pöttyös macska csipke-készletek köré fonódnak, és Victoria Grants látványos színházi kalapjaival díszítették.

A Sera házi ruhái lakóépítészeti darabként készülnek. Az ajtók, vagy akár a falak cseréjére használták, mindezt felfüggesztették a mennyezetről. Úgy tervezték, hogy szabadon folyó romantikus térben élhessen. Kézzel készített, muszlin szüreti csipke, és kézzel festett az ügyfél specifikáció. Ők bohém misztikum, személyiség.

Halloween a Sera-val
Leszállni a kavicsos ...

Amikor a Sera szép lakhelyén vettem át a beszélgetést, találkoztam a Sestra Moja-val, a Sera és a Sestra-val, ahol egy brainstorming találkozón. Sestra valójában tervezi és készítette a házat a Sera-val, és ruhákat készít a gyönyörű muszlinokkal és fűzőkkel, amelyeket a házban használt ruhákban használnak.


Mi a p *** csillag neve? (Az első kisállat neve és az anyja leánykora neve.)
Hector Green

Milyen képességed van rá, hogy nem sok ember tud róla?
Tudom, hogyan készítsek egy szobát, vagy egy terület nagyon romantikusnak és csábító hangulatot kelt. A legfontosabb elemek: a világításnak alacsonynak, majdnem sötétnek kell lennie, majd csak gyertyafényt kell adnia, ezek valójában nagyon világosak, ha eltávolít minden más fényt. A háttérben csendesen kell lágy zenét játszani. KELL olajokat égetni, ezért az aromaterápia rendkívül fontos - és egy nő, aki sétál Mimi Holliday fehérnemű és sarkán.

Mi a kedvenc szavad?
WILD

Befejezni ezt a mondatot: Bárcsak ...
Bárcsak türelmem lenne.

Ha egy órát egy múltbeli vagy jelenlévő emberrel tölthetne, akkor ki lenne
Harrold Pinter Playwright - Azt hiszem, egy csodálatos drámaíró, és olyan érdekes és szelíd emberiség ...

Thong vagy csukló, vagy sem?
Határozottan egy tanga! Ezt veszem Mimi-ból.

Haj vagy smink?I
Nem szeretem a nap folyamán bármilyen ruhát viselni, szeretek természetesnek lenni. De este, ha kimegyek, bámulom magam és csinálom mind a hajat, mind a sminket.

Mikor mondom Mimi Holliday - Damaris fehérnemű, mi az első dolog, ami eszembe jut?
Mimi Holliday - Billie Holliday - mindig azt hittem, hogy megcsavarja, hogy Mimi-t csinálja. De Damaris-ról mindig is rendkívül nőies és gyönyörű alsónemű. Nekem volt az üzletemben és nagyon jól eladtam őket.

Mi a legjobb tanácsod valaha?
A legjobb tanácsom az, hogy mindig legyen óvatos, hogy ki választja a gyerekeket. Tényleg fel kell tenned a fejedet a szíved felett, amikor hosszú távú döntésekről van szó. Mindig is megtettem mindent, és nem gondoltam rá. De azt hiszem, a partnere választása nagyon fontos.

Hol van kedvenc helye?
Kedvenc helyem valójában egy álomban volt - remélem, hogy számít - egy barátommal voltam és egy űrhajó voltunk, és amikor megérkezett erre a csodálatos bolygóra, olyan volt, mint az utópia. Olyan volt, mint egy jégkorszak, hatalmas fehér és hó volt, forró napsütésben. Végtelen volt. Olyan voltunk, mint a hó kerékpárok, és amikor körülnézettünk, mindenféle virág és növény gyűlt körülöttünk. Lenyűgöző volt.

Mi a legszívóbb dolog, amit valaha csináltál és elszedett?
Túl csúnya megemlíteni - biztosan túl sok mondani.

Egy könyvnek készen kell állnia, mielőtt meghalsz?
Madame Bovary

Mire alszol?
Nem öltés

Ki a kedvenc tervezője?
Sestra Moja - Eltekintve attól, hogy csak vintage és piaci ruhákat viselek, jól érezzem magam, amit hordok.

Kate Middleton vagy Meghan Markle?
Mindkettő - mindkettő mesés, annyira más.

Mi a kedvenc darab a gyűjteményünkből?
A Wild Things - Natural Leopard a kedvencem, de szeretem az összes többi színt

Mit álmodott tegnap este
Azt álmodtam, hogy Harold Pinterrel voltam, tegnap este játszottam - Holdfény.

Utolsó szó
Mindig is szükségem volt a saját helyemre, és otthagyom a helyemet, amikor otthon fiatal lány voltam. Még mindig megcsinálom, például, ha egy hotelben vagyok, egy kis táskát viszek velem sálakkal, hogy átvigyék a lámpa árnyalatait, hogy egy ideig egy kicsit saját helyet adjak. A lányom, Anoushka Florence egy "The Goddess Space" nevű közösséget vezet; ahol vannak női körök, néha a stúdióban. Ez a meditációról szól - ami nagyon népszerű ebben a pillanatban. Jó energiát hoz a környezetbe, és időt ad vissza magának, ami nagyon fontos. Gyógyítási gyakorlatok és gyönyörű környezet kialakítása.

Kapcsolatfelvétel:
Mobil: 07977534115
Web: www.seraoflondon.com

Instagram: @SeraofLondon @serasestra

Kapcsolat Victoria:
Telefon: 02072211395
Mobil: 07775755969
E-mail: info@victoriagrant.co.uk
Web: www.victoriagrant.co.uk

Instagram: @Victoriagrant

Cathy Ariza

Instagram: @ bddesigns


Sok szeretet Becky xx

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

4 Comments

 • Nina Edgerton

  Szia most ..

  Szeretne egy megfelelő közösségi médiahálózatot keresni? Befolyásoló tényező, hogy javítsa vállalatát, sokkal több webhely-látogatót kínál az oldalához?

  A média befolyásoló webhelyünk képes arra, hogy csatlakoztassa áruházát több 77.777 média befolyásolóval, több száz konkrét résen belül.

  Részletes bejegyzést kap a felsoroláshoz, valamint lehetőséget arra, hogy hívjanak és megbeszéljék a befolyásos személyekkel, ideértve azt is, hogy ellenőrizhesse az instagram befolyásoló minden egyes hiteles interakciós számát, így nem pazarolja a minőségi idejét, mivel valamint a készpénzét.

  Készen állsz a hosszú távú közös vállalkozás folytatására?

  https://vpec.influencerapp.xyz/o/gCRhhdnm

  Szakembereink arra számítanak, hogy kapcsolatba lépnek a mimiholliday.com-lal!

  iPhone-omról küldve

  Abban az esetben, ha nem érdekli, bocsánatot kérek és köszönöm az olvasást.

  Toabort link: //vpec.influencerapp.xyz/link/u/bre03s

 • Denny Churchill


  Szeretne felfedezni egy találkozót a közösségi média hálózati instagram influenceréről, hogy javítsa vállalkozását és további ügyfeleket szállítson az Ön webhelyére?

  Nagyon egyszerű hozzáférést kap a katalógushoz, alternatívát jelenthet a média befolyásolóval való kapcsolatfelvételhez és annak megtárgyalásához, sőt akkor képes lesz arra, hogy megnézze minden befolyásoló tényleges bevonási adatait, így ne pazarolja a csúcspontját. valamint a bevételeit.
  Ha hajlandó elindítani a kibővített közös vállalkozást?

  További információ az alábbiakban: https://g0cd.mybrandcontact.xyz/o/s86WlTQZ

  Arra számítok, hogy konzultálunk az üzlettel!

  Kérjük, bocsásson meg minden típust, mivel azt az iPhone-ból küldték el.

  Ha nem vagy lenyűgözve, akkor elnézést kérek és köszönöm az olvasást.

  a link visszavonása: g0cd.mybrandcontact.xyz/link/u/niebyl

 • Uta Concepcion

  Kedves.
  Szeretne befolyásolóival együttműködni a márka hirdetésében?

  Üdvözöljük Önt, hogy csatlakozzon a vezető globális influencer ügynökséghez, amely kapcsolatot létesít a vállalkozásokkal az Instagram befolyásolóval és a hosszú távú ügyfelekkel.

  Ez a platform biztosítja a behatolók százai számára a legjobb hozzáférést számos olyan rést, amelyekben szponzorált állásokba foglalhat vállalkozást, és figyelemmel kíséri őket márkájának trendjeként.

  Szeretne feliratkozni?

  További információ az alábbiakban: https://wse7.buyshoutout.xyz/o/qfaxLfSU

  Tisztelettel:

  Uta, Concepcion

  Leiratkozás link: https://wse7.buyshoutout.xyz/link/u/qfaxLfSU

  5103 Kw5103 Kw06-16901370

 • Florianne

  Wow szeretem ezt a blogot! Évek óta követtem Sera hivatalnokát. Egy ilyen gyönyörű együttműködés.

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése