Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Mimi Madness a Kiki nyugodt

Jan 13, 2019

Két évvel ezelőtt különleges fordulópont volt a Mimi csapat számára. Kiki-t fedeztük fel, egy mágikus magán meditatív jóga-mester.

A Mimi Holliday HQ a Primrose-hegy szívében fekszik, a csapat a debütáló boltunk hátoldalán van. Személyesen találkoztam Kikivel, ahogy a lányaink együtt játszottak. Hallottam, hogy saját privát jóga stúdiójával, tökéletesen elnevezett „Primrose Hill Jóga” -val rendelkezik. Az osztályok legfeljebb öt embert kaptak.

Jóga, amit húszszor próbáltam meg 20 évek alatt, és szörnyen érzem magam, hogy nem tetszett. Folyamatosan megpróbáltam visszamenni, de csak nem volt rám kattintás. Az intelligens stúdiókban szétzúzott osztályok, amelyek szó szerint hátrafelé fordultak, és hátra fordultak, lehet, hogy meghosszabbították a szalagjaimat, és megfeszítették a stresszt, de valójában kimerítő érzelmek, mint meditatív és pihentetőek.

Azonban, amit Kiki-ról tudtam, mostanában hihetetlenül nyugodt, varázslatos és megközelíthető jelenléte volt, pimasz humorérzéke és ragyogó mosolya. Ez úgy érezte, hogy szeretnék kipróbálni egy osztályt, Mimi csapatával. Talán a mágia egy része felkelt minket.

Hétfőnként délben választottuk. A Mimi Iroda őrülten elfoglalt, az 12 nők és az egyik ember, aki a megbízásait végzi, és a határidők kezelését, mindig azt jelentette, hogy Kiki vár ránk - egy szörnyű tulajdonság, de most bocsánatot kell kérnem. Minden héten megrepedtünk volna a feltöltött energiával, és egyszerűen csak az 20 percekig táncolnánk ... addig, amíg Kiki azt mondja: 'Ok. Hölgyeim, feküdj le. Aztán elkezdtük.

Az első néhány lélegzet során Kiki majdnem azonnal elkapta az álcázott államba. Most lélegezhetünk, lassan ... hangosan magunkat lélegezzük.

Ez a tandíj az összes erősségünket és gyengeségünket egy erőteljes üzenettel táplálta, amely lehetővé tette számunkra, hogy bármilyen szinten legyünk, és hogy ezt átfogjuk és élvezhessük. Energikus vagy meditáció, mind, vagy mindkettő. Az osztálya nem rendelkezik fix rutinnal, szerencsére, mert ez nem működött volna számomra. Szeretem, hogy kitaláljam, hogy legyek a lábujjakon, szó szerint. Szeretem és virágzok a sportok variációiban, és a szeretet lelkileg és érzelmileg tolódik.

A Mimi csapata szerette a speciális osztályait Kikivel, és tudom, hogy működik, nemcsak a testmozgásokhoz, mivel ez fizikai, de a közelmúltban két MRI volt egymás után, és elképesztően meditáltam az 45 perceken keresztül. Csodálatos ajándék, hogy valaki önellenőrzést tanítson, anélkül, hogy rájönnének, hogy megtanítják őket.

AZ INTERJÚ

Mi a csillag *** neve? (Az első kisállat neve és anyja leánykori neve.)
Moo Rosenius

Milyen képességed van rá, hogy nem sok ember tud róla?
Nagyon jó vagyok a túlfolyó fürdőkben.

Mi a kedvenc szavad?
Boldogság

Ha nem képzett volna dr., Milyen karriert választott volna?
A Greenpeace-nál dolgoztam volna

Befejezni ezt a mondatot: Bárcsak ...
Sokkal több csecsemőt.

Ha egy órát egy múltbeli vagy jelenlévõ emberrel tölthetne, ki lenne az?
A múmám, 5 évekkel ezelőtt halt meg, és még mindig gondolok róla minden nap.

Mit álmodtál utoljára?
Gyere vissza erre….

Csizmát vagy csizmát, vagy sem?
Thong a jóga és az idő hátralévő részében, bármi is megy!

Eddig a legbefolyásosabb pillanat a karrieredben?
Miközben egy fiatal doktor, szerencsém voltam, hogy találkozzam Andrew Shennan professzorral, aki úttörő szerepet tölt be a korai munkába járó nők támogatásában. Hihetetlenül alázatos és hihetetlenül empatikus volt.

Mi az a luxus?
Ideje az asztal körül ülni az egész családommal, nevetni és együtt lenni. Az élet annyira elfoglalt lehet, de ezek a pillanatok luxusok.

Mi a legjobb tanácsod valaha?
Egy katolikus kolostorba mentem, és Goddard nővér azt tanácsolta, hogy soha ne írjunk fel semmit kellemetlenet senkiről.

Hol van kedvenc helye?
Svédország.

Mi a bűnös öröm?
Nem igazán érzem magam bűnösnek, amit csinálok.

Mi a legszívóbb dolog, amit valaha csináltál és elszedett?
Nem vagyok nagyon rossz.

Egy könyvnek készen kell állnia, mielőtt meghalsz?
Háború és béke - Tolsztoj.

Végső megjegyzések ....?
Szeretem Damarist és a családját.

Köszönöm Kiki-t mindannyiunktól Mimi-nél.
Kapcsolatba lépni:
Dr. Kiki Morris, privát tandíj, Primrose Hill London, NW1

www.primrosehillyoga.com

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

3 Comments

 • Vera

  Szia Mimi!

  echt super Artikel hier .. Werd ich auch mal machen :)

  Gerne mehr .. és szuper weboldal!

  Beste Grüße,
  Vera

 • Allasha Robinson

  MiMi csapat, szeretem, amit látok. Köszönjük, hogy elérhetővé tette webhelyét. Egyébként érdekelne a cikkek és a webhely szerkesztése annak érdekében, hogy a dolgok még simábbak legyenek. Az arányok versenyképesek, és nagyszerű vagyok abban, amit Isten enged meg, hogy tegyek: Szerkesztés. Gyere ki hozzám, ha készen állsz. Segítek az embereknek és szervezeteknek ragyogni. Mindig béke!

  Alaysha

 • Sandra P

  Teljesen egyetértek, jóga kezdőnek találom, hogy a nagy csoportok nagyon zavaróak, és szeretek megtanulni meditálni.

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése