Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Mimi Core Bra sziluettjei a The Lingerie Journal-ból

Június 15, 2018

Mimi Holliday Luxus Designer Fehérnemű

Fa rombuszokat a szempilla csipkével, puszta hálóval, magas feszültségű színekkel, hímzett szívvel és hattyúkkal díszített felnyitással ... a Mimi Holliday univerzum melltartóján olyan változatosak, eklektikusak és szépek, mint a nők, akik viselik őket.

A tervező és a márka alapítója, Damaris Evans gondoskodott arról, hogy a mellénye kétféle tulajdonsággal osztozzon: az illeszkedés és a kényelem. Ebben a hónapban Damaris leült a Lingerie Journal-hoz, hogy átsétáljon a márka melltartó melltartóján.

Mindezek a stílusok szakértelemmel vannak kialakítva, hogy egyedi formát biztosítsanak, és kielégítik az ügyfél igényeit és támogató igényeit, bizonyítva, hogy bármit is akarsz, Mimi Hollidaynek van egy melltartója az Ön számára!

TRIANGLE BRAS

Mimi Holliday háromszög briliáns - luxus designer fehérnemű

Nyár a bralettes szezonja! Mimi Holliday-t ünnepeljük a kényelmes és szexi Triangle Brach számára, amelyek lazább formát nyújtanak a melegebb évszakok számára. "Háromszög Bra-jünk van egy pár változatban; a rosszindulatúak, akik elölről rögzítenek, a finom csipkével a vállig csúszik; kecses csészék és azok, amelyek alátétekkel vannak bevonva a testbe "- mondja a cég. A Damaris azt javasolja, hogy kipróbálja a Pina Colada D'or Triangle Bra-t vagy a Chi Chi Bleu Triangle Bra-jét.

Mimi Holliday-t gyakran a kisbetűsek márkaaként gondolják. Damaris magyarázza: "Sok követőjük van az 34B és az 32C méretűek számára, azonban nagy divatbőröket hozunk létre a GG kupakig. Megértem a minta vágását és a designot is, ami azt jelenti, hogy olyan fehérneműt hozhatunk létre, amely mindenki számára nagyon jól illeszkedik. "A fehérnemű tervező folytatja:" A Fit szerves része Mimi Hollidaynek. Az ok, amiért számunkra egy márka vagyunk, az, hogy a képletünk csak működik! Funkció, illeszkedés és divat mind egy gyönyörű márkává alakult! "

KÉNYELMES BRAS

Mimi Holliday Comfort Bras - luxus designer fehérnemű

Az egyik melltartó stílus, amely nagyobb mellszobrokért dolgozik Mimi Holliday-től, a Comfort Bra. A stílus már több mint tíz éve nemzetközi bestseller, és nem csoda. "Az 28B-től az 40E-ig és egy GG-ig, ez a melltartó komoly üzlet a legelevánsabb, szexis, buja, minden lehetséges módon" - mondja Damaris. "A Mimi Holliday Comfort Bra egy egyrészes, csipkéből és tiszta selyemből készült darts csésze. Teljesen támogató és szelíd felemelkedés és természetes hasadás, a mell ül és kényelmes a szexilikusan félpompás csésze. "Készen áll, hogy otthonos? Az SS18 Beau Daiquiri kényelmes mellénye ellopja a szívét!

PADDED PUSH-UP BRAS

Mimi Holliday Párnázott Push-Up Bras - Luxus Designer Fehérnemű

Keres lendületet? Mimi Holliday párnázott opciókat is kínál a Párnázott Push Up melltartóval. A párnázás ebben a darabban kb. 1cm értékű természetes pamut, így simán, anélkül, hogy drasztikusan hozzáadná a sziluettjét. Az is mély benyomást kelt, ami a dekoltázs többet tesz ki, mint a többi csésze. Ez a melltartó stílus tökéletes minden méretben, és úgy tervezték meg, hogy megakadályozza a csészék kifolyását.

MAXI BRAS

Mimi Holliday nagyméretű kupa Maxi Bras - luxus designer fehérnemű

Néha több, különösen Mimi Holliday Maxi melltartóján. A Maxi melltartó igaz a nevéhez, és biztosítja "... maximális támogatást, maximális kényelmet és maximális csábítást" - mondja Damaris. Tökéletes a teljes mellszoborhoz, a maxi melltartó puha, selyemből készült széles pántokkal, három paneles kialakítással, hátsó hátsó horoghorgonyokkal és a Mimi Holliday aláírásával ellátott tiszta selyemtervekbe épített legerősebb csipkével. Ebben a szezonban felveheted a fehérnemű fiókodat a Coco Loco Maxi Bra-rel, amely már elérhető egy elektromos víz és fukszia nagyfeszültségű kombinációjával.

Ez csak néhány a Mimi Holliday mesés melltartó alakjából. Rengeteg más izgalmas stílusú lehetőség van, beleértve a klasszikus Balkán melltartó alakját és a gyönyörű és támogató vállrudat. Mimi Holliday továbbra is meghatározza a fehérnemű univerzumot, a hangsúlyt és a divatot célozza meg, és alig várom, hogy megnézzük, milyen stílus és újítások születnek ez a brit márka a jövőben!

Rachel O'Donnell a thelingeriejournal.com-on

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

1 Comment

  • Diana

    A kedvencem a kényelmes melltartó, hiszen megpróbáltam ezt a stílust, nem vettem semmit, csak Mimi-t. Valóban ez a legjobb felszerelés, amit valaha is tettem és ilyen szép színeket nyáron ... alig várom, hogy új gyűjteményeket láthassak, mikor vannak? 😍

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése