Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Vissza Mimi blogjához

Mit csomagolj a hétvégére?

Április 02, 2018

A hosszú hétvégék a tökéletes menekülés napról napra, tehát ha városi pihenést, tengerparti sétát vagy vidéki utakat vándorolnak, akkor megtaláljuk a csomaglistát. Üljön vissza és élvezze az úti célt ...

Útközben, ha beragadt, egy fecsegő mellé ült vagy alternatív módon a partnered vagy a pajtod unalmas már önnek ... egyszerűen csúsztassa Mimi fényűzően párnázott szemhéjját egy kis szemmel. Egy univerzális jel a "beszéltem", vagy ha valóban szükség van egy kis szundásra, egy szemmaszk álma lágyan pihenteti a szemét és minden megfelelő helyre szembesül egy édes álomért.

Utazás közben fontos, hogy a lehető legkényelmesebb legyen, és az alsóneműre is kiterjed! Megoldás - mi lehetne jobb, mintha a Mimi Comfort vagy a Triangle melltartóba csúsztatnánk egy pár gyönyörűen kényelmes High Waisted Knickers-t, mielőtt elindulnánk - annak érdekében, hogy ne nyúljon az ülésen az 30 menükben ...

Bárhol is vagy, az első kikötő mindig keresi a medencét, és ha van, menjen rá, hogy azonnal leöblítse azokat a bosszantó utáni utazást, fájdalmakat úszással és szaunával. Remélhetőleg valahol elbűvöltek valahol gyönyörűen okosak (lehet reménykedni!), És szeretné nézni a medence oldalán elegáns, a Mimi fürdőruhája a legjobb barátod.

Miközben készen áll a vacsorára vagy a jól megérdemelt pezsgőfürdőre (ez úszni testmozgásnak - fárasztó dolgoknak), szüksége lesz a köntösére! A Twister tökéletes hétvégét kínálja a finoman sötét könnyű, puszta selyemből, amely a test felett lebeg, és mesés szempilla csipkével szegélyezi. Menj egy lépéssel tovább a megfelelő Slip-szel, hogy tényleg felmelegítsd a dolgokat, vagy csomagolhass, egyszerűen a tiszta luxusban.


Dátum éjszaka, amíg távol vagy, valami extra extra hívást ... belép a Glowtini Noir Csintalan Szettbe. A három darabból álló dugó finom fekete csipkével, elöl nyitható háromszög melltartóval, függesztett és csúnya csillagcsizmával. Biztos, hogy ez valami, ami a hétvégé után marad a memóriájában.

Miközben a fagyos tavaszi levegőben jársz, legyen szó akár a város látnivalóiról vagy sétálgatásról a vidéken, a tökéletes megoldás az, hogy az egyik gyönyörű testünket egy kicsi jumper alá fektetjük. A szuper elegáns és hízelgő formákkal a Mimi's Bodies bármelyike ​​hozzáadja a Va-va-voom-ot a rétegzéshez, és hagyja a kabátját otthon a lányok!

Ahogy a hétvége zárva tart, és a móka véget ér - nem kétségbe esik! Nincs szükség arra, hogy elkeseredetten érezze magát a gondolkodásnál, hogy menjen haza, a Beau Daiquiri Bra-jén pásztázzon az otthoni utazásra, hogy felemelje a szellemét. Biztos, hogy mosolyogsz.

Enjoy!

A Mimi csapat X

<Vissza a Mimi fehérnemű bloghoz

Mint a mi történetünk?

Csatlakozzon a chathez, szívesen hallanánk a gondolataidat.

* Egy ügyfélre korlátozva

0 Comments

  • Még nincs hozzászólás. Legyen Ön az első, aki hozzászólást írt ehhez a cikkhez!

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése