Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Rendelések és kifizetések

Tudjuk, hogy a fehérnemű online vásárlása bonyolult élmény lehet, ezért azt szeretnénk, hogy szórakoztató és stresszmentes legyen! A telefonvonal másik végén a 9 5 (30) 44 0 (207) vagy a 636 (7060) team@mimiholliday.com, de abban az esetben, ha időt takaríthatunk meg, összegyűjtöttük néhány leggyakrabban feltett kérdésünket. Még mindig zavaros? Ne aggódjon, csak hívjon minket. (Szeretünk egy chatet.)

HOGYAN ELLENŐRHET AZ ÁLLAPOT ÁLLAPOTÁT?

Miután a vásárlás befejeződött, meg kellett volna kapnia egy e-mailt, amely megerősítette a megrendelést, és tartalmazta a nyomon követési számot, miután elküldte a megrendelést. Van valami rosszul? Lépjen kapcsolatba, és meg fogjuk csinálni.

FIZETÉSI

  • Elfogadjuk a legtöbb nagy hitel- és betéti kártyát; Visa, Mastercard, Amex, Delta, Switch, Solo és Visa Electron. Elfogadjuk a Pay Pal és az Amazon Pay szolgáltatást is.
  • A lehető leghamarabb e-mailben vagy telefonon értesítjük, ha nem tudjuk feldolgozni megrendelését, mert; a befizetés engedélyezése sikertelen volt, vagy ha a rendelésén lévő elemek nincsenek raktáron.

Mint mindig ... itt vagyunk, hogy segítsünk! Csak hívjon minket a + 44 (0) 207 636 7060-on vagy e-mailben team@mimiholliday.com. Ezeket a vonalakat az 9: 00am és 5: 30pm, hétfőtől péntekig felügyelik. Megígérjük, hogy nem beszélsz robotral, csak valódi, fehérnemű szerető emberekkel.

KÉRDEZZE A FIT-T?

Igen, természetesen, és nagyon is örülnénk. Mimi Holliday lehet a legmenőbb, de súlyos is a megfelelő. Itt van néhány lehetőséged; először nézd meg a mérettáblázat a gyűjteményünk stílusairól és illeszkedéséről. További segítségre van szüksége? Van egy egész csapat fehérnemű szakemberünk a személyes vásárlási csapatunkban, akik készek és hajlandóak arra, hogy a megfelelő irányba mutassanak.


A csapat elérhető a londoni központban az 020 7636 7060 telefonálásával az 9.30am-5.30 percek között, hétfőtől péntekig. Alternatív megoldásként e-mailt küldhet a csapatnak a következő címen: team@mimiholliday.com

HOGY A GIFT WRAPPING?

De természetesen! És a legjobb hír; meg fogjuk csinálni, hogy megkérjük-e vagy sem. Azt akarjuk, hogy minden alkalommal, amikor velünk vásároljon, a lehető legjobb élményt nyújtja, így minden megrendeléssel ingyenes luxus ajándékcsomagot kínálunk. A rendelés diszkréten érkezik a küszöbön, csodálatosan egy elegáns, elefántcsont ajándék táskában csomagolva, egy dombornyomott Mimi Holliday logóval, melyet csillogó arany szegélyezés keretez. Minden tétel fehér puha fehérpapírba van csomagolva, és egy luxus, barack grosgrain szalag ragaszkodik egy finom íjhoz az elején. Ajándéknak adni? A szerelem szív alakú ajándék címke a tökéletes befejező érintés.

Kosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése