Iratkozzon fel a Mimi világára

és élvezze

luxus fehérnemű és gyönyörű fürdőruha frissítések e-mailben

közel

* Feliratkozással beleegyezel, hogy e-maileket kap tőlünk
és a miénk Adatvédelmi irányelvek>

Rólunk

A 2003-ben Mimi Holliday akkori kreatív igazgatója, Damaris Evans inspirálta a fehérnemű új korszakát, amely vad, kreatív, márka-etoszlást kínál, kivételes illeszkedéssel. Mimi Holliday híres volt. Az 2019-ben a Mimi Holliday-t új tulajdonosok vásárolták meg, az eredeti alapítója, a Damaris, kreatív igazgatóként maradva annak biztosítása érdekében, hogy a márka szeretett kézírása még mindig nyilvánvaló legyen minden termékben. nemzetközileg. A hetven kilenc méretben kínált Mimi Holliday címke elkötelezett a hűvös, megközelíthető fehérnemű kivételes minőségben történő megteremtésében minden nő számára. A Mimi Holliday mostantól strandruházat, hálóruha és napozóruha.

"Az avantgárd fehérneműnek meglepődnie kell. Meg kell nyomnia a tervezési határokat. A fehérnemű révén egy nő megmutatja igazi stílusát. Integrált, hogy az én formatervem fényűző, szórakoztató, érdekes, hűvös és alapvetően funkcionális. "

DAMARIS EVANS

"A divatcsomag és a hírességek megőrülnek. Damaris előtt egy melltartó volt egy melltartó, és egy nadrág egyszerűen egy nadrág.

VOGUE

- A fehérnemű királynője ... Damaris forradalmasította a fehérnemű táját, és elvitt minket a hosszú elfogadott normán kívül.

TATLERKosárba helyezett cikk

Folytatni a vásárlást Az Ön kosara megtekintése